Säästäminen

sähköasennus säästäminen

Jospi Oy antaa sinulle energiansäästö ratkaisuja

Säästäminen ja Sähköasennus

Energian säästöön tehokkaat ratkaisut Jospi Oy:ltä

Lämmitys 21%

Vanhat  vuonna 1980 ja sitä aiemmin asennetut sähkölämmittimet on aika vaihtaa uusiin energiatehokkaampiin ja paloturvallisimpiin lämmittimiin. Sähkölämmittimien sekä termostaattien uusiminen on taloudellisesti tehokkain, ja kannattavin tapa säästää lämmitysenergian kulutuksessa jopa 20 % vuodessa.

Suunnitellaan teidän kohteeseenne sopiva energiatehokas ja edullinen sähköasennus ratkaisu.

Valaistuksessa suurin säästöpotentiaali kotitalouksissa

Valaistuksen sähkönkulutus 23%

Sähkönkulutuksen vähentämiseen suurin potentiaali on valaistuksessa. Yksittäisenä kotitaloussähkön kuluttajana on valaistus suurin ja energiaa, jota siihen käytetään voitaisiin jopa säästää 60% vaihtamalla LED-valoihin.

LED-lamppujen etuna pienloistelamppuun verrattuna on välitön syttyminen, parempi energiatehokkuus, pitkä käyttöikä (30 000 – 90 000 tuntia), himmennettävyys ja valon värisävy.

Aurinkosähkön hyödyntäminen

Aurinkosähkön voit hyödyntää 90% lämmittämällä varaajaa ohjausyksikön kautta jonka saat järjestelmän mukana asennettuna. Ohjausyksikköön voi ohjelmoida tarvittavia laitteita, jotka voi toimia tarvittavina ajankohtina. Voimme räätälöidä hybridi akkuvaraajan teidän kulutustarpeen mukaan. Päivällä hybridi invertteri syöttää käyttösähköä ja lataa akuston. Voimme varmistaa katkottoman sähkönsaannin varavoima ratkaisuilla, joka sisältää aggregaatin, joka ohjautuu käyntiin akustonvarauksen vähentyessä tai verkkosähkön katketessa