Sähköasennuspalvelut

sähköasennus
Sähköasennusten tekeminen on tarkkaa ammattityötä.

 

Jospi Oy:n sähköasennus palveluihin lukeutuu niin, omakotitalot, rivitalot, kerrostalot, liiketilat sekä teollisuuden tilat. Sähköasennukset voivat olla haastavia, joten voit luottaa Jospi Oy:n asiantuntijoihin ja työ onnistuu heti ensimmäisellä kerralla! Sähköasentajamme voivat hoitaa kaikki sähköasennukset EV-laturilaitteistosta aurinkoenergiajärjestelmiin.

Toimialueenamme on Pohjois-Suomi ja paikallisesti Raahe. Pääasiallisesti Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi. Meillä on takanamme usean vuoden kokemus sähköurakoinnista. Sähköasennusten tekeminen on tarkkaa ammattityötä. Toteutamme sinulle kaiken kokoiset sähköalan työt turvallisesti ja energiatehokkaasti suunnittelusta toteutukseen asti, tarpeittesi mukaan avaimet käteen periaatteella sinun asumismukavuutta  ajatellen.

Lisensoituneet sähköteknikot ovat erittäin koulutettuja ja kokeneita tekemään sähköasennuksia kaikentyyppisiin rakennuksiin. Ennen kuin aloitamme uuden sähköasennuksen, työskentelemme asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että he saavat oikeat ratkaisut sähköisiin tarpeisiinsa. Työskentelemme monenlaisten ​​asennusten parissa ja olemme erikoistuneet tarjoamaan yksilöllistä palvelua juuri sinulle.

Ammattitaitoinen Sähköasennus Juuri Sinulle

 

Tarjoamme sähköasennusjärjestelmiä, jotka tarjoavat sinulle täydellisen paketin suunnittelusta asennukseen sekä huolto- ja korjaustöihin. Palvelumme suorittaa pätevät sähköasentajat varmistaen, että yrityksesi täyttää kaikki sähköturvallisuusmääräykset.

Pätevät sähköasentajamme voivat myös auttaa kaikkissa kotitalouksien sähköasennuksissa ylimääräisistä teho- ja valaistuspisteistä täysiin uudelleenohjauksiin ja uusiin asennuksiin. Olemme ystävällisiä ja luotettavia ammattilaisia ja takaamme korkealaatuisen viimeistelyn.

Raahelaisen Jospi Oy:n laadukkaisiin palveluihin kuuluu tarpeistasi riippuen:

Aurinkosähköjärjestelmät

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä aurinkoenergia osiostamme!

Sähköasennukset

Hoidamme kaikki ja kaikenkokoiset sähköasennustyöt laadukkaasti ja varmasti ammattitaidolla. Käytämme laadukkaita sähkötarvikkeita ja hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen. Tarvitsetko uusia televiestintäkaapeleita yrityksellesi tai tarvitset täydellistä sähkökaapelointia, Jospi Oy voi käsitellä kaikki sähköasennus tarpeesi. Toimitamme tarkat arviot asennustöistä, joten soita meille tänään!

Hoidamme myös sähköjärjestelmän tavanomaisen kunnossapidon yrityksen toimipaikassa tai teollisuusrakennuksessa. Soita meille asennuksiin liittyen niin tarjoamme kestäviä tuloksia!

Atk-sisäverkkojen asennukset

Suoritamme talosi tietoliikenne kaapeloinnin tarpeesi mukaan, kuten myös antenni ja telejärjestelmät.

Pidämme myös huolen laitteiston korjauksista, huolloista sekä ylläpidosta.  Muistathan myös kotitalousvähennyksen!

Tarvitsetko uuden sähköasennuksen tai sähköjärjestelmän päivityksen? Lisensoidut sähköasentajamme on koulutettu käyttämään uusinta teknologiaa ja asentamaan uudet laitteet paikallisten säännösten ja määräysten mukaisesti. Haluamme auttaa sinua löytämään kustannustehokkaimmat ratkaisut sähköisiin tarpeisiisi. Soita meille milloin tahansa saadaksesi tarkan arvion. Ota meihin yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse ja sovitaan tapaaminen!

     
    Call Now Button