Aurinkoenergia Aurinkosähköä Aurinkopaneeleilla

aurinkopaneelit
Aurinkopaneeleilla tuotat omavaraista energiaa.

Raahelainen Jospi Oy tarjoaa laadukkaat aurinkopaneelit avaimet käteen periaatteella. Auringon säteilemisen Suomessa kannattaa käyttää hyödyksi. Aurinko säteilee Saksassa yhtä tehokkaasti kuin täällä, ja siellä tuotetaan 5% sähköstä aurinkoenergialla. Vuoteen 2050 mennessä se on jo 25%.

Aurinkosähkön hyödyntäminen on siis järkevää. Modernit piistä valmistetut aurinkopaneelit ovat tehokkaita ja myös huoltovapaita, joten alun kulujen jälkeen sähkön tuottaminen on siis ilmaista.

Laadukkaat Aurinkopaneelit Raahesta

Aurinkopaneelit antaa sinulle omavaraisuutta kotiin, mökille, yritykseen tai maatilalle. Aurinkosähkö on siis  loistava energiamuoto jokaiselle, jotka haluavat lisätä omavaraisuuttaan ja pienentää ulkopuolisen energian ostamisesta tulevia kustannuksia. Aurinkosähkö on myös tulevaisuuden energia. Nykyaikaiset aurinkopaneelit ovat oikein asennettuina Suomalaisen sään kestäviä ja huoltovapaita ja niiden teho ei vähene vuosikymmentenkään kuluessa.

Muistathan myös käyttää energiatuet hyväksesi. Yritykset sekä maatilat saavat energiatukea alkaessaan tuottamaan itselleen aurinkosähköä. Uusiutuvan energiatuotannon alkurahoituksesta voi jopa kolmasosan kattaa saamillaan tuilla. Autamme myös mieluusti mahdollisten tukien selvittämisessä ja hakemisessa.

Jospi Oy toteuttaa sinulle:

-Aurinkosähköjärjestelmien myynti- ja asennuspalvelut

-Aurinkosähköjärjestelmien huollon

Aurinkoenergian tuet

Aurinkoenergian luvat

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Kerrothan viestissä mihin haluaisit paneeleiden asennettavan (Katolle, seinään tai maahan), sekä lappeen mitat (pituus, leveys) ja ilmansuunta, ja rakennuksen mittakeskuksen pääsulakken koon.